Hymyilevä myyntikoordinaattorimme Piia viihtyy työssään
Hymyileminen ja positiivisuus tarttuu. Eikä ne maksa mitään. Se on merkillisen hieno fiilis, kun huoneeseen heilahtaa ihminen täynnä hyvää energiaa.

Tällainen ihminen on Piia, ilmaisia hymyjä ja positiivisuutta päivittäin ympärilleen levittävä myyntikoordinaattorimme. Hän täytti juuri äskettäin 43 vuotta ja haluammekin toivottaa isot onnittelut aina niin hyväntuuliselle Piialle!

Piialle ala on tuttu, sillä hän oli aiemmin työurallaan seitsemän vuoden ajan Kokkikartanolla myynti- ja markkinointihommissa. Myyntitöiden lisäksi taittuu Piialta myös kokkaaminen. Bravuuriaan hän ei puoliujostellen osaa nimetä, mutta hän kertoo pärjäävänsä keittiössä erinomaisesti. Mattilan tuotteista hänen suosikkinsa on saunapalvikinkku, jota tulee herkuteltua usein vapaa-ajallakin.

Piian ja Mattilan yhteiset makkaratiet kohtasivat reilu vuosi sitten, kun pirtsakka myynnin ja markkinoinnin ammattilainen saapui meille töihin. Se oli molemminpuolista ihastumista ensisilmäyksellä. Iloinen Piia viihtyy Mattilassa erinomaisesti ja me olemme puolestaan iloisia saatuamme näin ahkeran ja luotettavan työntekijän.

”Täällä on mukava olla töissä. Se on ehkä parasta. Asioita pitää tehdä, mutta niitä voi tehdä niin monella tapaa. Täällä on rento tunnelma, jolloin työnteko maistuu”, kuvailee Piia makkaratehtaamme arkea omasta näkövinkkelistään.


AAMURUTIINEILLA HYVÄ STARTTI TYÖPÄIVÄÄN


Piian työ on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Mutta löytyy hänen työarjestaan myös jotain pysyvää - nimittäin aamurutiinit. Herätys aamutuimaan kotoa, äkkiä vaatteet päälle ja ei muuta kuin menoksi! Kesäisin Piian perheessä herätään Nokian Siurosta, missä sijaitsee heidän mökki. Työmatka Ylöjärvelle taittuu hetkessä.

”Nautiskelen sitten toimistolla päivän ensimmäisen kahvini ja syön aamupuuroni, ja aloittelen samalla työpäivää. Tykkään tulla aamulla aikaisin töihin, koska silloin pääsee tekemään paljon asioita ja ainakin itse saan paljon aikaiseksi. Hyvä startti päivälle!”

Hänen työpäivät sisältävät kaikkea mahdollista laidasta laitaan - ja se pitää mielen ja motivaation virkeänä. Makkaratehtaamme toimistotiloissa päivät etenevät vauhdilla ja välillä energinen ilopilleri käy kiertämässä asiakkaiden luona ympäri Suomea. Ja nimenomaan tällaisesta monipuolisuudesta Piia syttyy.

”Olin juuri muun muassa Seinäjoella, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Lahdessa. Päivät hujahtavat nopeasti, sillä töitä riittää. Aika paljon tässä on myös sellaista näkymätöntä taustatyötä, mikä näkyy vasta sitten, jos sitä ei tee.”

”Tällainen työ motivoi minua. Itsestäni ei olisi siihen, että kaikki päivät olisivat samanlaisia kapean sektorin juttuja kahdeksasta neljään. Tarvitsen sitä, että työssäni on jatkuvasti sellaista tietynlaista haastetta ja kehitettävää. Ja juuri näitä asioita tämänkokoisissa firmoissa riittää”, kertoo Piia.

Piia puhuu lämpimästi esimiehistään. Kaikesta huokuu kiitollisuus siitä, että vastuuta on annettu ja luottamusta saatu.

Työn vastapainoksi Piia viihtyy lenkkipoluilla, kuntosalilla ja mökillä. Äskettäin vietetty kesälomakin heilahti leppoisissa merkeissä rauhallisen mökkimiljöön äärellä. Työ ja vapaa-aika kulkevat Piian elämässä jouhevasti käsi kädessä.

”Viihdyn Mattilassa. Töitä on paljon, mutta niitä on mukava tehdä!” päättää Piia.

Haluamme kiittää Piiaa hänen päivittäisestä panoksestaan makkaratehtaamme arkeen. Kiitos!Seuraava »