Työnjohtajamme Juha on aina siellä, missä tarvitaan apua

Toiset puhuvat, toiset tekevät. 29-vuotias työnjohtajamme Juha pitää huolen siitä, että hommat pyörivät sovitusti.

Lue lisää »


Veijo on työpaikalla tuotantopäällikkö ja vapaa-ajalla taiteilija

Se oli 1970-luvun alkupuolta. Mattilan makkaratehdas sijaitsi Ylöjärven Metsäkylässä ja maailma näytti kovin erilaiselta.

Lue lisää »


Hymyilevä myyntikoordinaattorimme Piia viihtyy työssään

Hymyileminen ja positiivisuus tarttuu. Eikä ne maksa mitään. Se on merkillisen hieno fiilis, kun huoneeseen heilahtaa ihminen täynnä hyvää energiaa.

Lue lisää »


”Valehtelisin, jos väittäisin, että joka aamu on kiva fiilis”

Laatutuotteiden valmistajamme Maarit täyttää heinäkuun ensimmäisenä keskiviikkona 51 vuotta.

Lue lisää »


56-vuotias Ari on kesätöissä Mattilassa

”Minut valittiin tänne kesätöihin luultavasti komeuteni takia”, toteaa 56-vuotias kesätyöntekijänuorukainen Ari naama peruslukemilla, kuitenkin orastava pilke silmäkulmassaan.

Lue lisää »


50 vuotta täyttävä Sirpa on ollut koko elämänsä Mattilassa

Mattilan makkaratehdas perustettiin Ylöjärven Metsäkylään vuonna 1958. Ei aikaakaan, kun käynnistyi yksi koko työntekijähistoriamme kauneimmista matkoista.

Lue lisää »


”Joka aamu on kiva tulla töihin”

Kesäkuussa 2006 Mattilaan tepastelee ujonoloinen ja hieman jännittynyt mies nimeltä Petri, joka on saanut meiltä hommia myymälänhoitajan äitiysloman sijaisena.

Lue lisää »


Onnea, Merja!

Merjan matka Mattilaan alkoi pesulasta. Toimelias Merja halusi vaihtelua ja päätti kurkistaa uusiin haasteisiin. Kuten tärkeimmissä tarinoissa usein käykin, on maailma seikkailijan puolella. Tielle osui juuri oikea kaveri.

Lue lisää »


Minna läpäisi Mattilan hämmentävän työpaikkahaastattelun kesällä 2015

Erittäin persoonallisella huumorintajulla varustettu monitaitospesialistimme Minna täyttää tänään vuosia!

Lue lisää »


Keijon tarina

Edessäni istuva mies on ystävällinen ja lämmin. Puhuessaan hänen kätensä liikkuvat ja silmät hymyilevät. On kuin koko hänen olemuksensa kertoisi tarinaa ihmisestä, joka tietää elämän värisävyjen vivahteet.

Lue lisää »


Onnea, Pirjo!

Tänään on tärkeä päivä. Lähettämötyöntekijä Pirjo on tänään tehnyt arvokasta työtään Mattilassa tasan kaksikymmentäyhdeksän vuoden ajan. Se on merkittävä panostus kokonaisen yrityksen elämässä ja olemassaolossa.

Lue lisää »


Hei ystävä!

Uskon vakaasti siihen, että näkemään oppii vain katsomalla sinne, minne ei yleensä katsoisi. Sama pätee seikkailemiseen...

Lue lisää »


Fight back!

Moision yläasteen eteisaulan lasisten ovien takana parveilee joukko nuoria. He painavat nenänsä ikkunalasiin ja heiluttavat vimmatusti...

Lue lisää »